De Vloerenmakers

Wij houden écht van vloeren

over ons

Vloerenmakers. Dat zijn wij.

De Vloerenmakers bestaat sinds 2006. Zoals onze naam al doet vermoeden: wij maken vloeren. En dan heel specifiek: cementdekvloeren. Dat doen we zowel voor aannemers als direct in opdracht van particulieren. Dat doen we hoofdzakelijk in Noord-Brabant, Limburg en Gelderland.

Een goede vloer begint met goed advies over de ondervloer

Wij hebben vakmensen voor het leggen van de cementdekvloeren. Wij werken snel, secuur en opgeruimd. Maar wat ons vooral onderscheidt is dat we veel energie steken in de voorkant van elk traject. Het gaat ons niet om die smeervloer, het gaat ons om het eindresultaat. Wij willen dat u straks die strakke gietvloer krijgt die u nu voor ogen heeft; die sjieke pleistervloer of die stoere plankenvloer of tegelvloer. Dat vraagt om een ondervloer met exact de juiste samenstelling van ingrediënten, de juiste dichtheid, druksterkte, buigtreksterkte, enz. Die vloer maken wij.

Onze kracht

Onze kracht schuilt in de specialisatie in combinatie met de bewuste keuze om klein te blijven. Daarmee zijn wij in de regel inderdaad niet de eerste partij voor grote projecten, maar komen wij voor kleine tot middelgrote projecten vrijwel altijd goed uit de bus. Precies zoals we destijds voor ogen hadden: niet de grootste willen zijn, maar voor onze klanten de beste.

Vragen over uw vloer of cementdekvloer?
Bel Marcia

Marcia is uw eerste aanspreekpunt. Als vrouw inderdaad. Best bijzonder in de wereld van de (smeer)vloeren. Samen met oprichter Jouk is zij mede-eigenaar van het bedrijf. Mede vanwege haar betrokkenheid bij de bouw en haar expertise in cementdekvloeren is zij bestuurslid geworden van NOA afdeling Jong Management en in het NOA sectorbestuur Vloeren & Terrazzo. Dus heeft u vragen over uw cementdekvloer of de combinatie ervan met uw vloer?

Kom langs

Hoeksehei 10 Erp

Bel ons

of stuur ons een bericht