Denk jij wat ik denk?

Ik kan me geen betere plek wensen om te wonen dan waar ik nu woon! In een dorp, in het buitengebied, ver weg van de winkels en het uitgaansleven, genoeg te maaien, te vegen, planten te snoeien, tussen de weilanden met mais, aardbeien, dieren en insecten. Heerlijk!
Of denk jij niet hetzelfde wat ik denk? Denk jij meer aan het bruisende van een stad, het gemak van winkels om de hoek, lekker luieren op het kunstgras?
Gelukkig zijn we niet allemaal hetzelfde en willen we ook niet allemaal hetzelfde. En dat geldt ook voor een cementdekvloer. Of denk jij aan een smeervloer? ?

Waarom?
Op onze pagina ‘Wat kost een cementdekvloer’ hebben we al uitgelegd dat de ene smeervloer, de andere niet is. Dat spreekt eigenlijk voor zich. Want dat is ook zo bij een huis, auto, dieren, vrienden etc. etc.
Wat je wilt en nodig hebt is belangrijk om te weten zodat je daar rekening mee kunt houden.
En dat is ook juist belangrijk voor ons om te weten.
En omdat we helaas geen gedachten kunnen lezen, hebben we jouw hulp nodig om maatwerk te kunnen leveren!

Hoe?
In het vorige artikel hebben we je al 3 vragen gegeven die belangrijk hiervoor zijn. Zorg dat je deze voor jezelf kunt beantwoorden. En het liefst zo uitgebreid mogelijk, want dan is de kans groter dat we over hetzelfde gaan praten en de verwachtingen en het resultaat gelijk liggen.
Hoe dat zo? Als ik denk aan vakantie, denk ik waarschijnlijk aan 3 andere dingen dan waaraan jij denkt hierbij. En toch denken we allebei aan vakantie.
Doe de test onderaan maar eens!

Welke vragen?
Hierbij de 3 vragen nog een keer:
1. Wat zijn jouw wensen?
2. Zijn er prestatie-eisen?
3. Welke eindafwerking kies je?
En een 4e vraag voeg ik nog graag toe:
4. Hoe is de vloeropbouw?

Wil je zeker weten dat we over hetzelfde praten, dan is natuurlijk het lijstje niet beperkt tot (deze) 4 vragen. Want elke vraag bestaat weer uit een dieper liggende vraag of vragen.
Bijvoorbeeld:
1.1 Wil je het makkelijk schoon maken (kapper) of is geluidsarm belangrijk (appartement)?
2.2 Rijd je met machines erover (bedrijfshal) of loop je er over (woonhuis)?
3.1 Hoe belangrijk is het om scheurvorming te beperken?
4.1 Ligt er een betonvloer of isolatie waar de cementdekvloer over gelegd wordt?

Eigenlijk komt het erop neer dat al wat jij belangrijk vind aan jouw smeervloer, dit ook deelt met ons. Hoe klein het ook mag lijken. Het kan zomaar van groter belang zijn. En soms blijkt ook het tegenovergestelde waar. En dat is juist dan aan ons om je daar over te informeren. Vraag dus niet zomaar snel naar ‘een prijsje’, maar vertel ons wat je wilt én verwacht van de cementdekvloer. Want alleen samen kunnen we er iets moois van maken!

Test
Denk jij wat ik denk?
Ik denk bij vakantie aan ‘zomer, zee, rust’. En jij?

P.s. Ondanks de verschillende benamingen in dit artikel van ‘smeervloer/cementdekvloer’, betekenen ze hetzelfde.

vakantie-zomer-zee-rust

Wilt u nog meer weten?

Kom langs

Hoeksehei 10 Erp

Bel ons

of stuur ons een bericht