Airbase dekvloer

een lichtgewicht én sneldrogende dekvloer

vloeren

Airbase

Allereerst is het belangrijk om te weten dat een Airbase vloer ook een dekvloer is. Dus op een draagvloer wordt aangebracht en waar later een bovenvloer (eindafwerking) op wordt aangebracht.

Wat is Airbase?

Air base is een lichtgewicht én sneldrogende cementdekvloer. Heel goed toepasbaar in een systeem met vloerverwarming en kan op verschillende ondergronden:

  • – isolatie
  • – noppenplaat
  • – zwaluwstaartenvloer
  • – massief houten verdiepingsvloer
  • – betonnen ondergrond. Zowel hechtend als losliggend en op een nieuw gestorte betonvloer of een al langer bestaande betonvloer.

Uniek concept

Het is een uniek concept waarmee veel minder gewicht gelegd wordt dan gebruikelijk is. Vooral in vergelijking met een cementdekvloer, anhydrietvloer of eco2floor. Bovendien kan er ook vrijwel elke eindafwerking op gelegd worden.

 

Systeemgarantie van 10 jaar

Kiest u voor vloerverwarming? Dan heeft u ook de optie om dit met een speciale schlüter noppenplaat aan te brengen, waarbij een 10-jarig garantie op het gehele systeem inclusief Airbase vloer verkregen wordt!

 

Heeft u interesse of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Bel of mail of vragen offerte via onze website aan. We helpen u graag!

betonvloer met vloerverwarming ligt klaar voor cementdekvloer
Vloerenpot om cementdekvloeren mortel binnen te krijgen
Materialen die een vloerenlegger nodig heeft voor de uitvoering van zijn werk
inwassen of ondergrond bevochtigen voor aanleg smeervloer

Kom langs

Hoeksehei 10 Erp

Bel ons

of stuur ons een bericht