AirBase dekvloer

een lichtgewicht én sneldrogende dekvloer

AirBase-op-houten-vloeren-de-oplossing
vloeren

AirBase

Allereerst is het belangrijk om te weten dat een AirBase vloer ook een dekvloer is. Dus op een draagvloer wordt aangebracht en waar later een bovenvloer (eindafwerking) op wordt aangebracht.

Wat is AirBase?

AirBase is een lichtgewicht en sneldrogende dekvloer. Ideaal om toegepast te worden als er minimaal gewicht en vloerdikte mogelijk is en daarnaast uitstekend te combineren is met vloerverwarming/koeling.
Airbase kan op verschillende onderconstructies worden aangebracht voor meerdere toepassingen, zowel zwevend als ook hechtend. AirBase is snel beloopbaar en de volgende dag verder te bewerken. Na 7 dagen is de vloer praktisch helemaal uitgehard en droog en kan deze volledig belast worden. 

Uniek concept

Het is een uniek concept waarmee veel minder gewicht gelegd wordt dan gebruikelijk is. Vooral in vergelijking met een anhydrietvloer, (vloeibaar) zandcementdekvloer of eco2floor.

Een product wat in geen enkel opzicht vergelijkbaar is met een ander product of dekvloer zoals deze nu op de markt zijn. Kortom een perfecte oplossing voor gebouwen in de transitiefase, maar ook voor nieuwbouw zoals houtskeletbouw.

En wat ook belangrijk is!

– De oplossing voor houten vloeren. 
– Maximale ontzorging met onze speciale elektrische aanhanger. 
– Bestaat voor 40% uit gerecycled materiaal  
– 100% recyclebaar (grondstof voor wegenbouw)  
– Ook leverbaar met vloerverwarmingsproducten  
– Ook leverbaar met geluidsisolatie ondervloer  
 
Heeft u interesse of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Bel of mail of vraag een offerte via onze website aan. We helpen u graag!

Voor meer informatie over het product AirBase: www.airbase.eu

Noppenplaat-met-Airbase
Aanhanger-AirBase
AirBase-leggen
AirBase laden
Aan-het-werk-AirBase

Kom langs

Hoeksehei 10 Erp

Bel ons

of stuur ons een bericht