5){ ?>

De Vloerenmakers v.o.f.
Hoeksehei 10
5469 NJ Erp

T 0492-468919
E info@devloerenmakers.nl

  • Image description
  • Image description

    Een gratis offerte!

Vloerenmakers. Dat is wat wij zijn. En daarom lag de keuze voor de naam van ons bedrijf destijds voor de hand: De Vloerenmakers. Moeilijker dan het is willen wij het niet maken. En datzelfde geldt eigenlijk ook voor wat wij voor u kunnen betekenen: wij maken uw cementdekvloer. Dat doen we goed. Dat doen we netjes. En dat doen we volgens afspraak. Punt.

De Vloerenmakers is in 2006 in Boerdonk (Veghel) opgericht met één duidelijk doel voor ogen: in Noord-Brabant, Limburg en Gelderland uitgroeien tot de specialist in cementdekvloeren voor particulieren en kleine tot middelgrote aannemers. Groeien dus. Niet in omvang, maar in expertise.

Om die reden werd vrijwel direct besloten om een eigen vrachtwagen aan te schaffen waarmee de grondstoffen tot aan de voordeur van de opdrachtgever kunnen worden vervoerd. Enerzijds om onafhankelijk van anderen te kunnen handelen, anderzijds om snel en flexibel te kunnen reageren op de markt.

Onze kracht schuilt in de specialisatie in combinatie met de bewuste keuze om klein te blijven. Daarmee zijn wij in de regel inderdaad niet de eerste partij voor grote projecten, maar komen wij voor kleine tot middelgrote projecten vrijwel altijd goed uit de bus. Precies zoals we destijds voor ogen hadden: niet de grootste willen zijn, maar voor onze klanten de beste.

In Noord-Brabant, Limburg en Gelderland weten de aannemers en particulieren ons inmiddels wel te vinden als zij een solide cementdekvloer (of afwerkvloer) nodig hebben. Moet het stipt, snel en goed, dan bellen ze De Vloerenmakers. De meeste tijd zitten we dan ook 'in de provincie'. Maar komt u van daarbuiten, bel of mail gerust hoor ...