5){ ?>

De Vloerenmakers v.o.f.
Hoeksehei 10
5469 NJ Erp

T 0492-468919
E info@devloerenmakers.nl

  • Image description
  • Image description

    Een gratis offerte!

Met de oprichting van De Vloerenmakers in 2006, is een Brabants bedrijf ontstaan dat zich heeft gespecialiseerd in het maken van cementdekvloeren. Die specialisatie is een bewuste keuze geweest. Want een cementdekvloer is weliswaar een redelijk standaard product, toch is de ene dekvloer de andere niet. Het is het inzicht en de nauwkeurigheid van de vloerenmaker die het verschil maakt tussen de ene en de andere vloer. Het is vakwerk. Dat is wat ons in het maken van vloeren aansprak. En ons heeft doen besluiten ons hier verder in te specialiseren.

Hoe belangrijk is de kwaliteit van een cementdekvloer?
Als de cementdekvloer niet vlak en strak ligt, hebben de bedrijven die na ons komen daar hinder van: de stukadoor, de parketman, de tegelzetter en de timmerman, enz. Als wij ons werk goed hebben gedaan, leggen wij een basis voor hen om ook hun werk goed te kunnen doen.

Dat bewustzijn moet je als vloerenmaker hebben. Niet enkel bezig zijn met je eigen product en eigen belang, maar je realiseren dat je slechts een radertje bent van een groter geheel; een geheel dat er voor zorgt dat u als aannemer of particulier het eindresultaat krijgt dat vooraf was overeengekomen.